Om oss

Vi är ett West Jutland företag, baserat i Jebjerg, Skive kommun, Danmark. Huvud vårt mål är att kunden ska få en bra och ärlig behandling från oss. Vi håller våra löften och en affär är en affär, lika viktigt, oavsett om det är tillgång till bastun, eller ett trähus.

Vi har erfarenhet och hanterar att hålla de lägsta priserna för bästa kvalitet.

Allt började 1986 som K.H.Maskinudlejning, K.H.Entreprenørforretning ApS 1993 och slutligen DIHC ApS 2002, där försäljningen av trähus, etc., äger rum i Danmark, Norge, Sverige, Island, Färöarna och Grönland. Vi erbjuder allt från leverans av en liten stuga, badtunnor, större hus, till många andra saker i trä.

Vi strävar efter att leverera bästa kvalitet till bästa priset, vår marknadsanalys visar att vi har det bästa / lägsta priset / bra kvalitet och största utbudet.

Vi levererar allt från det minsta skyddet till hus, om det är låghus i kvadrat, rundad eller handknäckt, och till trähus som kommer i element och monteras.

De mindre föremålen kan köpas direkt i vår butik, men vi är glada att ge en rådgivningstjänst, oavsett hur liten eller stor sak du tänker att köpa.

Om vi inte har det, vad du behöver i affären, skriv sedan ett mejl, kanske en av våra tillverkare har det ändå, eller vi kan hitta det för dig.

Direktör Kirsten Hedegaard, började inom byggbranschen men bytte till en ledarkarriär i försvaret, som hon senare lasta avde och blev självständig.

Det är en av de första, efter fallet av muren, mellan Baltikum och väst, som gick till de Baltiska staterna. Där Litauen, Estland och Lettland blev grunden för de nya möjligheterna, men även Vitryssland har varit mycket besökt under året.

Kristen Hedegaard har också utfört / utför konsulttjänster i de nämnda länderna.

2019 vår nya partner Jolanta Cepe med god svensk kunskap gick med i vårt lag DIHC. Med hennes partnerskap kommer att förbättra våra tjänster.

DIHC ApS – DANSK INTERNATIONAL TRADING COMPAGNY APS

MOMSNUMMER: DK 26 18 32 51

ADRESS: NANNERUPVEJ 3/5, 7870 ROSLEV

TELEFONNUMMER: +45 40184487

DIREKTÖR: KRISTEN HEDEGAARD NIELSEN

En länk om företagets aktiviteter